Överbelamrad

Projektarbetsdag. Namnet på denna dag. Och lite engelskadag och lite formell uppsatsdag. Och gärna lite Solodansdag också förresten.

Igår var det Drilldag. Det gick bra men inställningen från vissa var kanske inte den bästa.

Sedan var det också en veldag en liten stund och grilldag, och en trevlig dag/kväll. Skara besöktes tillslut först efter att Sanna vände för att hämta mig, efter att vi vände för att byta bil och efter att vi vände en gång till för fika. Men tillslut kom vi i alla fall fram. Grillning på en altan några stycken. Kallt blev det efter ett tag och efter en promenad och lite mer pina sittandes under filtar gav vi upp och förflyttade oss inåt. En halv film och sedan hemfärd. Allsång à la mig och Sanna på hemvägen.

"Du kan inte stanna i ditt eget hörn av skogen och vänta på att andra skall komma till dig. Du måste gå till dem ibland." Nalle Puh

Projektarbetet måste bli klart, helst idag. Varför skrev jag inte rent loggboken under produktionstiden för? Man lär sig av sina misstag..Nu måste jag sitta med den och skriva, och skriva och skriva lite till.

Valborg imorgon. Och i år får jag för första gången inte se elden.

Jag kommer däremot inte vara sysslolös eftersom en tjock bok "The history of English" ska läsas. Och så blir det lite förfest också i Skara.

Dags för lite film innan jag fortsätter med pluggandet i många timmar till. The Holiday, verkar mysig.

 

Två dagar

Hade en sån härlig känsla i kroppen igår. Jag kan inte förklara det. Det måste haft något med vädret att göra men inte bara det. Oj, vad bra gårdagen var. Solodansen gick framåt, sedan hem till Amanda för att därefter sola och umgås i museiparken. Drog till Eggbysjön för bad, dock badade inte jag och sedan var det i och för sig skolfiaskot men ja, tråkigare kan man ju ha. Kan ju berätta att det igår var Katedralkväll för nior som ej har bestämt sig än. Jag konstaterar efter denna kväll att de flesta har det. Typ alla utom 5 pers. Fick ju dock se tvåornas produktion igen även fast den fick avbrytas på grund av brandlarm. Poliser i ventilerna denna gång också tro? Sedan vidare hem till Elin för väntan på buss. Och ja just det. Det var 50 dagar till studenten också. Hjälp.

Denna dag har varit sämre. Gick ner till stationen för att ta 9.16 bussen och missar den precis. Köper en tidning och sätter mig i det fina vädret för att vänta på nästa buss. Bussen kommer efter en timme och jag åker. Sommarklädd med solglasögonen i högsta hugg. Slumrar till lite och vaknar i Härlunda. Hmm..vart är solen någonstans? Bussen åker vidare och kommer till slut till Skara. Ett Skara som är grått och tråkigt. Solen syns inte till någonstans. Temperaturen visar 13 grader. Det går ingen buss upp till skolan från stationen så jag får gå. I sandaler, caprijeans och endast en munktröja  som skydd för mina armar. Det var kallt. Alla andra gick omkring i jacka. Väl i skolan satte jag igång med solodansen. Kom på en del, försökte fortsätta på dansen till imorgon - gick inte alls. Bröt av med lite FIG Cartoon men det var inte den bästa taktiken.

Bedrövad gick jag från danso och sökte upp en dator. Kollade lite, skrev ett mail och  loggade sedan ut. Precis när jag lämnat datorn och någon annan hade tagit den kom jag ihåg. Jag glömde göra det som jag skulle! Åhh..Det var bara att sätta sig och vänta..och vänta. Hjälp vad folk kan vara sega ibland. 10 minuter innan min enda lektion för dagen, italienskan, skulle börja fick jag tag på en. Snabbt gjorde jag det jag skulle och sprang sedan till lektionen. Provet var knappt ett prov. Bra i och för sig men ja.. Dagen kunde helt klart varit snäpet bättre. Och inte har någon klasskompis varit närvarande heller eftersom jag är den enda som har lektion idag. Skolan har allmänt varit tom på folk idag. Såg knappt någon att hälsa på.

Hittade i alla fall klännning till studentdagen sedan. Dagen ljusnade lite då.

Har en bad feeling för imorgon också. Jag har inte haft tid att förbereda mig ordentligt. Jag får köra på improvisation och känsla.

Nu har jag introducerats klart på jobbet. Nu ska jag börja jobba på riktigt.

Långhelg- behövligt och bra för skolarbetet inte minst.

"Sköna Maj välkommen..tralala"

De vackraste orden

Snart dags att jobba. Studiedag idag. Det blir en cykeltur dit i det fina vädret. Härligt med sol igen! Gårdagskvällen spenderades i Skara, eller utanför Skara tilloch med. I ett litet torp. Det var trevligt. Körde hem i natt sen. Det var mindre trevligt. Allsång i bilen var det som gällde för att hålla mig vaken. Har man varit uppe sen 6 så.

Det börjar att dra ihop sig till en massa inlämningar. Jag måste nu få min hjärna att fatta det. Tur att det är lång helg.

Imorgon blir det solodans-Amandatime och Jeopardy med kanske Torsten också, det var ju vi som skulle ställas emot varandra i denna frågesport, och sedan är det Katedralkväll. Fråga mig inte varför. Förra katedralkvällen kom det kanske 2 st som inte gick på skolan kändes det som. Det var endast en massa elever där. Men, ja. Kanske blir vi positivt överraskade i år.

Trippelkaks fikakvällen var trevlig. Nämnas kan ju att vi inte endast var "de fyra" utan 6 pers till. Rappakaljan gick dock lite segt. Vi konstaterade att Borsnyjak (stavning antagligen inkorrekt) faktiskt är en person från Bosnien (som Ingen trodde) och att Nalle Puhs mellannamn antagligen inte är Lari Fari.

Jag känner mig välkommen. Imorgon skickar jag iväg kontraktet, underskrivet och klart.

4 månader kvar