Ta mig till havet

Jag vet inte riktigt hur det går till men varje gång jag är i en affär som säljer anteckningsblock, köper jag ett. Varje gång kommer jag på en riktigt bra förklaring till varför jag behöver just det blocket. Varje gång slutar det med att jag skriver en sida och sen var det kasserat. Kan ju nämna så här i förbigående att precis detta hände idag. (grönt med fjärilar, liten förmån till BRIS. Förklaring: Schweiz. Jag behöver ett nytt block där jag kan kladda ner allt angående Schweiz.) Inte kan jag använda ett gammalt block till det. Detta är ju något nytt som händer. Därför måste man ha ett nytt block till det. End of story.

Jag köpte mig ett par skor. Tog första bästa. Orkade inte sitta och prova. så nu är de söndriga slängda av min lyckliga mamma som har tjatat så.

Jag köpte ganska mycket idag. Men så var det ju löning också! Och nu sitter jag mest och skriver för att jag inte orkar ta mig till sängen. Det känns ju som om att det är dags snart. Men har ju tre dagar ledigt nu så man kan ju unna sig lite. Sitter och jämför priser på bärbara datorer. Funderar på om det kanske är bra att ha en.. Det jobbiga är bara att det mesta av min lön kommer att komma i augusti och september. Alltså när jag redan har åkt. Förhoppningsvis kan mamma och pappa lägga ut lite så länge.

Helt onödigt vetande är ju detta egentligen. Inget allmän intresse direkt utan endast för mig själv. Det är bra att få ner saker på pränt så att de blir mer konkreta. Svammel mot midnatt kan man ju kalla det.

Tänkte att jag skulle börja räkna ner så smått.

57 dagar kvar.

Det finns att göra..

o Nytt PASS

o Prova att packa väskan och få den att inte väga allt för mycket. Övning ger färdighet

o Presenter till familjen. Något lätt, som inte tar mycket plats men som ändå är bra..hmm..förslag?

o Hur blir det nu med bankkontot?

o Skicka ut Tack-korten. Jag har fortfarande inte kunnat välja bild!

o Hämta partytälten hos Amanda. Kanske blir det med jobbet på onsdag. Vi ska nämligen besöka McDonalds i Skara. Åjo.

o En bok med alla recept som jag vill ha med mig så att jag kan laga lite god mat därnere. Påbörjad men långt ifrån klar.

o Allt annat.

Jag är en helylle listmänniska. Förlåt men jag rår inte för det.

Det går bra nu

Jag borde,

- Köpa nya skor. På mina två senaste promenadskor har hälen gått sönder. Frågan är om det är mig eller skorna det är fel på..

- Städa klart mitt rum. Började för någon vecka sedan. Kassarna med skräp som ska slängas står fortfarande kvar, mattan är inte dammsugen och tavlorna väntar på att bli upphängda.

- Springa. Men finns det något tråkigare i ösregn? Försökt hitta träningspass med dansinslag men svårt när jag bara kan hålla på i två månader. Det första jag ska göra när jag kommer ner är att hitta en dansskola där jag kan ta klasser. Kosta vad det kosta vill.

- Skicka citatboken till hela klassen. Men först måste den renskrivas. Mindre än två månader på mig.

- Läsa. Läst två, 12 to go.

- Kolla upp en massa saker. Orkar inte ens tänka på hur mycket det är. Försäkring, dator, packning, banken osv. osv.

- Ringa alla drillflickor i Drill 3. Träningsoverallerna har anlänt. Nästan ingen vet. Jag hämtar min imorgon. Billig och bra blev den.

Annars kan jag konstatera att det är ganska jobbigt att jobba varje dag. Det känns i kroppen även fast jag inte gör så där väldans mycket. Varit i Ginza-affären idag. Checkat in lagret med alla CD- och DVDskivor. Imorgon bara halvdag och sedan är fre-sön fri. Vad ska man hitta på då tro?

Ska nu bädda ner mig i broderns säng och sätta på Marie Antoinette. Har länge velat se den och nu är det dags. Den underbara regniga dagen gör ju att man kan unna sig sådant utan skuldkänslor som säger att man bör vara ute. Något gott för det ju med sig i alla fall.

Les papillions

Rastlös som en liten gnu. Samtidigt som jag känner att jag måste verkligen vila upp mig idag så att jag inte blir sjuk. Hostan kommer, hostan går.. Vill ge mig ut på en lång joggingrunda men får nog skippa det om jag ska kunna jobba nästa vecka. Typiskt. När ska jag kunna träna igen? Jag känner på mig att det är bra att vara i bra slag i Schweiz..

Midsommar var..svensk (regnet var alltså vår bästa vän). Men det var trevligt ändå. Satte upp partytälten under ca 3 timmar i ösregn varav ett (utan beskrivning) fick kasseras trots stor hängivenhet från oss allihop. Tillslut fick vi acceptera att det hela inte riktigt gick ihop. Mysigt blev det i alla fall och efter god mat, prat, hård kamp på fotbollsplanen, lite musik och lite mer prat så bar det iväg hemåt. Var snäll och skjutsade hem Torsten så det blev småvägarna över Broddetorp och Torbjörntorp hem. Jag hittade! Och skönt att slippa tråkiga Skaravägen. Men när kommer jag att åka den igen tro?

Härligt var det att träffa alla igen. När kommer det hända igen tro? Det är tur att vi lever i en så teknologisk värld och att internet är uppfunnet. Jag ska ha stor koll på många.

Imorgon är det 2 månader kvar!