Det lider mot sitt slut

Sista föreställningen är nära

Usch vad hemskt! Det har gått för fort. Redan dags för sista idag. Några igår tyckte att det här kan ni ju inte bara lägga ner. Ut på turné ska ni väl? Öhh..Nej, tyvärr. Nu är det slut. Och det är Påsklov nu. Det har jag inte fattat än. Lov? nej, känns inte så. Efter lovet kommer man tillbaka, och så ska man ha samhäll. En helt vanlig lektion och man har inte en massa produktion i huvudet. Blä.

Igår toppade vi igen. Bästa föreställningen hittills. Alla är stolta. Eva är råstolt. Hennes annars väldigt teaterkritiska vän, som sågar allt, grät under slutlåten.

Idag ska vi vara ännu bättre. Ta ut ännu mer. Ha hur roligt som helst. Försöka att inte tänka att nu är det sista gången jag gör det här..och den här dansen..och den scenen. Sen blir det Olins. Och Påsklov. Suck.

Introduktion på nya jobbet blir det två dagar på lovet. Och vilka dagar jag fick. 8.30-18 på tisdag och sen ett dygnspass börja 9.00 på onsdagen och sluta 9.30 på torsdagen. Puh. Och typiskt, jag missar middagen och med efterföljande utgång hos Lovisa.

Redan nu börjar det bli lite nervigt. Igår var jag jättenervös. Får träffa Johanna för första gången på länge idag! Det ska bli otroligt roligt. Ska utnyttja hennes handstil till korten till lärarna också. Det blir så mycket snyggare då. =)

Dags att börja ladda. och återigen försöka hitta något att ha på mig.

 

Glad i hågen

Dagen har varit lite konstig. Vi har tydligen gjort våra två bästa föreställningar idag. Fast den första kändes inte alls så bra som den tydligen var för de flesta. Alla var trötta, ingen hade motivation. Men vi var sjukt bra. Wierd. Endast en skolföreställning kvar nu. Sovmorgon imorgon och sedan kommer natur,teknik, bygg och fordon och tittar. Sedan slutar det som det började, med två kvällsföreställningar. Fast med tillägget utgång på lördag. Middag och festande på Olins.

Igår blev det hux flux föreställning med Cullbergbaletten som avslutning på dagen. Sedan Dyr, Mycket dyr!, korv och sedan hemfärd i Amandas lilla bil. Trångt var det. Övernattning hos Lovisa. Mycket trevligt. Var på morgonen mycket nära att helt glömma av att lilla Lovisa blivit stor under natten, 18 år  idag. Men som tur var så kom jag ihåg det innan det bar iväg till skolan 7.30 för uppvärmning.

Fick mail från Schweiz idag. Dags att boka biljett! Ahhh! vecka 35 är bestämt, men vilken dag blir det tro..antagligen tisdag. Hjälp. Då blir det hela ännu mer verkligt.

Fortsatt super väder. Härligt att kunna spendera eftermiddagarna i museiparken. Fotboll, lek, mys och annat trevligt.

Imorgon måste jag till skolan lite tidigare för att sortera biljetter. Men 9.16 bussen räcker nog.

Lycka

 

Värmen sprider sig

Hela kroppen är tung. Benen har en sån där jobbig känsla, man vill inte stå på dem för de värker. Men de värker även när man sitter ner. De är trötta. Min 4-timmars sömn i natt var ju inte den bästa direkt. Hoppas verkligen att kroppen bestämmer sig för att somna lite tidigare i kväll, för imorgon är det dags för 06.25-bussen igen. Tur att man kan sova på onsdag.

Hata högstadieelever på teater. Jobbiga varelser. Utan respekt. Och som de skräpar ner. Hjälp, det var inte lite att städa.

Min mask har spruckit vid ögonen så jag fick ta adjö av den idag och maskgruppen var snälla och gjorde en ny till mig.

Bokningarna rullar på. Det är nu 8 föreställningar kvar 

Loggbok borde skrivas. Men vem orkar? Denna vecka ska nog inte vara så svår att komma ihåg.