Glad i hågen

Dagen har varit lite konstig. Vi har tydligen gjort våra två bästa föreställningar idag. Fast den första kändes inte alls så bra som den tydligen var för de flesta. Alla var trötta, ingen hade motivation. Men vi var sjukt bra. Wierd. Endast en skolföreställning kvar nu. Sovmorgon imorgon och sedan kommer natur,teknik, bygg och fordon och tittar. Sedan slutar det som det började, med två kvällsföreställningar. Fast med tillägget utgång på lördag. Middag och festande på Olins.

Igår blev det hux flux föreställning med Cullbergbaletten som avslutning på dagen. Sedan Dyr, Mycket dyr!, korv och sedan hemfärd i Amandas lilla bil. Trångt var det. Övernattning hos Lovisa. Mycket trevligt. Var på morgonen mycket nära att helt glömma av att lilla Lovisa blivit stor under natten, 18 år  idag. Men som tur var så kom jag ihåg det innan det bar iväg till skolan 7.30 för uppvärmning.

Fick mail från Schweiz idag. Dags att boka biljett! Ahhh! vecka 35 är bestämt, men vilken dag blir det tro..antagligen tisdag. Hjälp. Då blir det hela ännu mer verkligt.

Fortsatt super väder. Härligt att kunna spendera eftermiddagarna i museiparken. Fotboll, lek, mys och annat trevligt.

Imorgon måste jag till skolan lite tidigare för att sortera biljetter. Men 9.16 bussen räcker nog.

Lycka

 


Kommentarer

Kommentera här: