Denna väntan..

Värre än julafton helt klart. För på julafton finns det inga förseningar som stör. Inga "Kalle Anka kommer idag istället klockan 16 på grund av..."

Planet runt 1 ½ timme försenat.
Åh, jag bli galen. Denna dagen slääpar sig fram.

Nu har jag i alla fall fått båda två att somna så jag får en lugn stund för mig själv.

Om tre timmar så..

Jag har ett helt vardagsrum att städa. Det går vilt till när pojkarna leker. Och så ska vi äta mellanmål. Och sen kommer förhoppningsvis Nicolas hem. Men jag kan inte gå ut. För det ÖSregnar. 
Jag får fördriva tiden med en film sen eller nått. Om jag vågar stänga in mig på mitt rum. 

Dag 13 av 58 och snart november.

En nedräkning är avslutad

Idag har jag varit på zoo. Träffat tigrar och väjt för en galopperande miniponny. Jag undrar fortfarande om det var mening att den skulle vara lös. Så här var det:
Precis vid en lekplats mitt i zoo:t stog det en miniponny. Jaha, tänkte jag. Den verkar lugn så här kan vi ju leka lite. Men helt plötsligt så börjar den att göra ruscher lite fram och tillbaka. Hjälp, vilken respekt för djur jag har, det märkte jag tydligt idag. Pojkarna ryckte inte ens till när den kom galoppernade emot dem.jag däremot.. "öhm..jag tror att det låg en annan lekplats därborta..kom så går vi!"
En trevlig eftermiddag hade vi i alla fall. Trötta kom vi hem - Romain hade ju inte gjort någon "kommer inte på ordet på svenska" dodo (sovit alltså) så han var extra trött. Slog oss ner i soffan alla tre och tittade på film. En jag inte sett, tog franskt tal med engelsk text. Rolig var den. Och mysigt hade vi det.
Hade ingen som helst lust att åka till dansen..men jag överlevde.

Imorgon kommer de!!! Hur ska jag få dagen att gå fort tro??
Får väl se om det blir något mer bloggande under veckan. Om inte, så är jag tillbaka på lördag igen. 
Men on verra..

Promenix

Tänk vad en promenad kan göra med kroppen. En timma i solskenet och sen är jag som en ny människa. Men oj vad tunga benen var i början. Tog mig igenom magstyrkan på rummet och har tagit en skön snabbdusch.
Nu kan jag bara må gott resten av dagen. Två doobidoo avsnitt och mer än halva Stolthet och fördom har jag att roa mig med de närmaste timmarna. Tillsammans med en clementin och lite torkad frukt så kan det ju inte bli annat än en bra avslutning på denna veckan.

Jag bjuder på en Bern-bild till innan jag slänger mig in i sagans värld.

image118