Annandagen

Det är äntligen vitt ute igen. Hoppas att det kommer mer snö snart, för nu är det mest frosten som har färgat staden vit. Nyårsafton får gärna innehålla en massa snö, då kan vi gå upp på berget, dricka glögg och sedan ta pulkan ner för stigarna. 

Årets julklapp hos vår familj blev frottéhanddukar. Jag fick 10 stycken i olika storlekar. Så nu slipper jag köpa det när jag flyttar till eget krypin. Mycket bra. 
Några örhängen rikare blev jag jag, nya böcker ligger nu redo att läsas och jag sitter fortfarande och myser i min nya pyjamas/nattlinne. 
Några av mina klappar det. 

Igår var det utgång som gällde, Mycket folk som man inte sett sen studenten. Trevlig kväll.

I morgon hämtar jag David på Skavsta flygplats! 
Prata franska i en hel vecka. Måste erkänna att det tog ett tag innan jag kom in i det när han ringde häromdagen.. man förstår lika mycket som förut men man får tänka någon millisekund längre innan man får fram något svar..
Kul ska det bli i alla fall!

Idag blir det mysdag. Läsa lite, brodera lite, lite film och bäddning av sängar.
Ha en skön annandag!

Dan före dan

Jag kommer i julstämning. VI har klätt granen och tomtarna har kommit fram ur sina skrymslen och vrår. 
Ganska så jättetrött är jag dock. 20-års fest i förrgår, det blev läggdags tidigt och då alltså tidigt på morgonen. Inte många timmars sömn där.. Rep igår kväll, det enda som gick bra var väl dansen då jag är kille-  och då var inte ens min danspartner där så det var ju inte så mycket som kunde gå fel för mig..
Sen blev det glöggmys och planen att jag skulle gå och lägga mig exakt klockan midnatt gick inte riktigt i lås..

Nu ska jag baka lite chokladcrisp som vi kan bjuda på imorgon. 
Julafton börjar med mat hos mormor och vi hälsar nog på morfar på kyrkogården också, sen promenad till oss, Kalle Anka (roligast är ju tomteverkstaden och sedan sitter man och väntar på Husvagnssemestern..) Paketöppning blir det efter det och i år är vi många så granen kommer att vara totalt omringad, det är jag säker på. Lite gröt, lite godis, lite skinkmacka sen är julaftonen perfekt avklarad. Mys i soffan med Svensson,svenssons julavsnitt innan jag somnar in. Nöjd och glad.

God jul!
än har jag inte tagit något kort på vår gran, gör det när paketen kommer fram .Så här kommer förra årets, och jag måste väl erkänna att årets ser ganska så likadan ut..


FredagsbakIdag har jag bakat pepparkakor och lussekatter.
Imorgon hoppas jag att alla, resterande, julklappar blir inköpta. En tripp till Göteborg blir det.
Köpt röda band att göra fina rosetter av. Och på söndag ska jag göra klart julkorten.
Mys gånger tusen.