Helgerna börjar fyllas

- Minst tre skidhelger. Zermatt, Crans Montana och en helg med N och V. Check!
- Ett besök av Kajsa. Check!
- Johanna på flerdagars visit. Check!
- Dansuppvisning. Det som vi har kämpat med så mycket ska visas upp..Euhm..men ja, Check!
- ROM i en vecka över påsk med Hanna. Check!
- Parishelg. Måste bokas! Annars check!
- Bryssel för att möta upp pappa och bli av med alla skidjackor, tjocka stövlar och annat som endast behövs vintertid. Check!
- Frankrike med familjen. Check!
- Bröllop i Lyon i juli. Check!
- Milano i juli med Johanna för att möta upp Trumkåren. Check!


Sen ska vi få in en resa till Innsbruck när Sverige spelar EM, Lugano i en blommande skrud någon gång i juni (Svenska Landslaget har sin träningsbas där. Haha)

Fram till maj har jag tre helger som fortfarande inte fyllts med något.

Dag ett av fyra är avklarad. Tre kvar.

Dåligt av mig

Jag har inte tid med att uppdatera. Om ni vill ha koll på helgens bravader så hänvisar jag till att klicka på mig med tummen upp i högerspalten. Bilder säger ju mer än 1000 ord. Så är det ju bara. 
Jag ska bli bättre på att jobba med franskan (från franskakursen) på veckorna så det ska jag ägna mig åt när jag kommer hem från dansen. Och så har jag köpt mig en ny kalender, jag har "a thing" för kalendrar. Och fick med mig ett kollegieblock med filt fodral samtidigt. 
Jag ska skriva i min alldeles nya kalender ikväll. Det är en speciell känsla det.

Nu vet jag förresten vad jag ska göra i påsk. Jag ska åka till ROM med Hanna. En hel vecka ska vi vara där!!

Och så ska jag försöka att inte tänka på att jag har 4 dagar själv framför mig och inget att se framemot i helgen eftersom jag ska hålla mig hemma och gå på Gaëls gymuppvisning...

image211

5

En arbetsvecka till har gått. Den har gått ganska så snabbt och lätt om man bortser från dagens förmiddag. Jobbigt värre var det.
I morgon blir det Alperna. Och jag fick veta att jag bara behöver betala 100franc av min skidhyra. Jag säger ju inte nej tack till det direkt.
Fick dock veta att nästa vecka blir jobbigjobbig. Ledig måndag (Så meningslöst! Franskan börjar ju klockan 16) Egentligen hade jag ledig dag på tisdag men V var tvungen att jobba. Så det gör att jag får 4 dagar ensam.  I rad! Utflykt här kommer jag. Men vart ska vi åka? 
Men jag får ledigt en dag extra veckan efter det i alla fall.
Och jag har även fått veta att jag får fler semesterdagar när jag jobbar för mycket än vad jag trott. Tydligen så ligger det på en och en halv dag de veckor som jag jobbar tre dagar själv OCH en dag extra de veckor som jag jobbar två dagar själv. 
Det var ju bra det. Har spritt ut dem som jag hittills fått, över resten av året. 
Fast det pratades om att jag bara skulle jobba fyra dagar i veckan för annars kommer jag att samla på mig så många dagar att jag knappt kommer att kunna ta ut dem. ¨
Jag håller tummarna. V skulle få sitt schema för mars/april imorgon så vi får se hur vi styr upp det.

GRATTIS JULIA PÅ FÖDELSEDAGEN! 17 år. Herregud det var väl inte länge sen jag var 17?? Eller? Man börjar ju bli gammal. Hujedamej. 
Måste ta tag i mitt liv i höst också. Finns ju så mycket att välja på! Jag behöver ett syo-möte på några timmar tack. 

Nej, dags för att packa väskan för i morgon. Herman: Mössan glöms inte! Upp på en alptopp ska den imorrn. Eller ja, till barnbacken i alla fall..