Pigg

Vaknade tidigt. Behövde egentligen inte gå upp men gjorde det ändå. Snart bär det iväg till tågstationen för att köpa något slags tågkort. Kommer att åka på föreläsning varje tisdag i några veckor nu och det borde ju bli billigare med ett kort än att betala tur- och returbiljett varje gång.
Upp till jobbet sedan. Har tre lektioner under dagen och ska hinna med och koreografera en del mellan dem. 
Måste göra matlåda. Måste köpa frimärken.

Ser fram emot föreläsningen ikväll. Lite orolig för inlämningsuppgiften bara. Måste få godkänt.
Kan tänka mig att vi kommer att prata en del om svininfluensan som de varnar för kan bli en pandemi. Det är ju bland annat sådant vi håller på med på kursen.

Packa väskan och cykla iväg. Är hemma om ca 13 timmar igen. Lång dag.

BruxellesFör ett år sedan var jag i Bryssel och träffade pappa.
Gillade mycket affärerna som sålde och köpte böcker. Hittade bland annat Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige på franska. (Precis när jag började skriva det kom jag på att jag inte har en aning om vart den boken är, letat som en galning. Hittar den inte! Jag tror att jag skickade med den med pappa eller med familjen när de hälsade på.. Förhoppningsvis dyker den väl upp när vi har nästa storstädning av källaren..)

Blåa fönsterluckor ger glädje

Om ni vill veta hur man håller ett valthorn är det bara att fråga. Jag har ägnat några timmar idag åt att visa 1:or detta härliga instrument. Fast hur man spelar, det kan jag inte hjälpa er med tyvärr..
I morgon är jag tillbaka som danslärare igen och får göra det som jag är bra på.

Helt slut nu, kom hem för en halvtimme sedan ungefär har varit på jobbet i 12 timmar. Eller inte riktigt, var nere på stan och åt och köpte 4 fina glas som jag har tittat på länge. Nu var det 30% så jag slog till, dock fick jag inte med mig dem på cykeln så jag ska hämta dem i morgon. Kanske kommer det upp en liten bild här. Jag vill gärna få in lite mer inredning bland mina inlägg, det är något som intresserar mig och det som jag känner att det kan vara kul att dela med sig av.franska hus på landet.