En favorit

Riktigt stolt.
Jag kunde Brisbane flera poäng före de tävlande idag och Genève tog jag också på tidigt.
Japp, jag tittar på På spåret. Jag och alla 40+:are. Och Hanna förstås! :-)
Kunde flera av frågorna också, men kände ibland att allmänbildningen borde förbättras. Man tappar mycket när man inte går i skolan.. Jag hade verkligen behövt Richards föreläsningar angående finanskrisen för att kunna förstå allt, till exempel.. Jag skulle verkligen vilja studera det närmare. Men att göra det själv funkar liksom inte..

Men tillbaka till På spåret. En av de konstiga grejer som jag har för mig, och knappt ingen annan med mig i min ålder tydligen..
Toppklass ju.
Klassen blev inbjuden att gå på en På spåret inspelning i trean. Nyårstema var det och allt. Jag var nog typ den enda som bara. wow, coolt. Jag har sett varenda avsnitt! Haha. 


Vart är vi på väg?
Jo, till Genève!

Grått & mulet men kreativitetens lampa lyser

Det är halt ute. Riktigt halt. Lurigt halt, för man ser inte att det är halt.
Gick hem från jobbet via stan och biblioteket och alla jag mötte stirrade på sina fötter och tryckte dem hårt mot marken varje gång de tog ett nytt steg för att få så bra fäste som möjligt. Alla verkligen. Alla inklusive mig själv. Det gick nästan (men bara nästan) så långt att jag började fundera på vad jag skulle säga om jag skulle möta någon som plötsligt ramlade pladask ner framför mig. Och då också självklart på vad jag skulle sagt om jag själv hade halkat till och nästan fällt någon som kom framför eller bakom mig. 
Jag överlevde denna gång i alla fall.

Gjorde ett besök på mitt älskade bibliotek, det var ett tag sedan nu.
Att ta ta av sig jackan, ta ett bord, gå runt och samla på sig ett antal böcker (idag blev det mycket om inredning) och sedan sätta sig ner och bläddra och läsa. Det är verklígen något bland det bästa jag vet. Underbart.
Nu har jag även äntligen läst ut min nästan 800-sidiga Brisingr bok i serien om Eragon, så det är dags att börja på något nytt. Har några böcker som står i hyllan och väntar på att bli lästa.

Och det är helg. Igen!
Och jag har absolut inget planerat. När hände det senast? Det är nästan så att jag måste kolla kalendern.
Nej, hjälp vad läskigt. Jag har haft en helt fri helg från möten, kurser och rep på ca 3½ månad. Antingen så har jag varit uppbokad lördag eller söndag men bland hela helgen.
Jaja, sånt är livet.
Ska bli skönt med inga tider att passa denna helg i alla fall.

Nu har jag fått skriva av mig lite, skönt.
Dags att laga lite god mat.

Glad

I morgon är det Premiär
Genrepet idag gick hyfsat bra, jag är nöjd. I morgon kommer det ju dock såklart att gå mycket bättre!

Dags att krypa ner i sängen med en bok. I morgon ska jag helst också börja på ny uppvärmning och en ny dans. Ja, det måste jag verkligen göra. Snart börjar ju jobbet igen. 

Sen måste jag verkligen komma igång med baletten igen.. har anmält mig till en kurs på art Dance och vill ju inte vara sämst av alla. Den heter "avancerad" till på köpet..
Ska bli kul att få ta lektioner igen!

Godnatt.