Det gäller att inte glömma nått..Jag är överlag en ordningssam person och jag brukar ha koll på det mesta. Men.
Jag är expert på att glömma göra/ta med mig saker. Igår glömde jag både bestick och utskrivna handouts till föreläsningen (och jag som var så stolt över att jag kommit ihåg att skriva ut dem..). 
Jag tror att denna glömska har en del i varför jag har blivit en riktig "list-person". Jag skriver listor hela tiden för att hjälpa mig själv att komma ihåg saker och ting.
Just nu är det mycket som rör sig i huvudet och där med mycket som måste stanna kvar där. 
Skönt med ledig dag imorgon, då ska jag försöka beta av en del av en lista, det finns som sagt en hel del att ta tag i..

Raindrops

Hektiska veckor. 
Det är dags att ta fram kameran igen. Jag är hemhemma över helgen och i morgon blir det morgonpromenad och fotografi. 
Sitter och svär över en rapport som ska in om några dagar. Hopplösheten hopar sig runt omkring mig men jag ska försöka ta mig ur den och ta mig i kragen. Imorgon. Jag kan det här. Intala mig det i alla fall även om det inte är riktigt sant. Utvecklingspsykologi är inte min grej helt enkelt.I morgon ska jag på musikal. Applådera i massor. Fina människor står på scenen.
Mysa runt på stan ska jag också hinna med.

Inte hela jag

Har lidit av vaccineringsflunsan hela dagen. Mått skitdåligt rent ut sagt. Som vårdstudent är jag en av dem som fått vaccinera sig innan alla andra. Men förhoppningsvis är det värt det, hellre influensasymtom en dag än i en hel vecka.
Tyvärr missar jag rolig utgång ikväll, för även om jag mår bättre nu så har jag endast ätit två ägg på hela dagen och sovit bort det mesta av den. Det får bli plugg, som jag inte orkat med idag, och tv-tittande istället.