Bland raggisar

Jag har klickat på sändknappen. Hemtentan är borta från "måste göra-listan" och mitt lilla lov har börjat på riktigt!
Hurra för det!

Nu har jag 12 helt lediga dagar framför mig, och de flesta är helt tomma än så länge. Skönt skulle vissa tänka. Och, jo, en dag eller två kan det ju vara skönt att inte ha något speciellt att göra men flera dagar i rad klarar jag verkligen inte. Jag måste planera in lite projekt som jag kan syssla med. Funderar på att gå lite stickningskurs hos mormor, baka fina cupcakes, plugga lite franska (och ja visst ja, ska faktiskt gå en kurs nu i vår för att få prata lite francais igen) och kanske (men bara kanske..) ta mig an att fixa med lite fotoalbum.. har några stycken att göra om man säger så..

Men än kan jag njuta av att inte ha något att göra så det blir en mysig kväll framför tv:n. Spontanutgång med syster och sedan vidare till gamla kompisar igår resluterade i en härlig hemkomst vid kl4 så tröttheten finns där..

Dessa håller mig självklart sällskap även ikväll.

Ett berg i vinterskrud


En härlig promenad på berget (Mösseberg). Strålande sol och vitt vitt vitt. Jag njöt för fulla muggar. Utsiktstornet hade inte frusit och gått av på mitten, vilken tur! haha. Djurparken låg ganska så öde men några djur hörde man allt inifrån husen. Såg några rådjur på håll men eftersom jag är räddare än rådjuren själva så vågade jag inte gå så mycket närmare än att jag skymtade dem (Ja, jag vände när jag såg dem där framme på vägen.. töntmaja).
Eller det är inte rädsla..eller jo. Fast jag har en väldans respekt för djur helt enkelt. Endast hundar jag går ihop med egentligen. Och kaniner kanske..haha.

Materiella ting

Jag är en burkoholic. Äälskar burkar av alla dess slag. Denna är den nyaste i samlingen. Traderade till mig den innan jul och fick en mindre chock när jag fick hem den och såg hur stor den var. I och för sig, hade jag läst beskrivningen ordentligt så hade jag vetat att den var ganska så stor i diameter. Men jag funkar inte riktigt så. Det var mera: Åååhh, vilken fin burk. Den ska jag ha. Jag bjuder x kronor. Tittade på bilden och slog till helt enkelt.
Grymt nöjd ändå. Har inte riktigt funderat ut vad jag ska ha i den än dock..

Göteborg igår var en höjdare, fick med mig en hel del från rean faktiskt. Linnen, tröjor, skjorta och anteckningsblock (Halva priset på mina toppenblock. Det blev två stycken, kan tänka mig att jag skaffar mig några fler innan reans slut.. ) Här nedan ser ni ett av dem, och så blev det ett rött med vita prickar också. Färgglada block gör plugget roligare!