Slöjdmässa

Igår var jag, mamma, mormor och syster på Slöjdmässa i Hjo. Det fanns allt från blommiga kvastar och kermaikskålar. Vi gick runt, runt, runt och fram och tillbaka. Någonstans där i mitten satte vi oss på en bänk vid Vättern och åt vår medhavda picknick och vi avslutade dagen med en promenad till centrum där vi hittade en antikhandel och åt en baouta chokladboll på Hamnbackens café. Mysig dag.

 

 

 

 

 

Projekt och promenader

Har suttit i sjuttioelva år och försökt hitta ett typsnitt som jag har sett på lite olika ställen. Till slut hittade jag det äntligen! Precis i samma sekund som jag sa till mamma "Jag hittar det INTE!!"
Har påbörjat ett litet projekt nämligen som jag tänkte visa sen när det är klart, sitter och knåpar som bara den.

Annars så har jag varit in the big city (=Skövde) med mina syskon idag och reahandlat. Jag råkade få med mig fem skålar (ett skålförbud borde kanske införas..ska fundera på den ett tag till..), ett dushdraperi, en sjal, en tunn jacka och säkert något mer som jag glömt för stunden. Tänk så mycket jag tjänat.haha.

Jag har även utnämt mig själv till innehavare av titeln "flest tipspromenader på sex dagar". Hela tre stycken har det blivit, dock endast en på min fritid då de andra två var med jobbet. 

Jag, mormor och Julia knatade upp på berget igår. Det är något speciellt och somrigt med tipspromenader ändå..


 

En helg

En helg fylld av jobb, sol och en liten konfirmation lägger jag snart till handlingarna. Solen och konfirmationen har ju varit klart roligast men jag trivs på jobbet och jag visslar  "money money money" varje gång jag cyklar hemåt efter ett pass. Eller ja, lite överdrivet kanske,jag kan ju knappt inte ens vissla en melodi en ton kom jag på, men jag försöker och det är ju det som räknas. ;)
Det var bror Anton som konfirmerades i gassande solsken i samma kyrka som jag en gång (massa år sedan) också lärde mig biblens alla texter utantill (typ). Några små bilder därifrån följer.

Det bästa med att bo hemma nu under sommaren är ändå att vissa dagar blir maten serverad utan att man behöver lyfta ett finger (möjligen endast för att föra in gaffeln i munnen då). Idag är en sådan dag och dofterna börjar nu att sprida sig i huset. Efter maten ska jag slå mig ner med min nyinköpta Plaza Interiör och njuta lite av denna kväll, tidig sänggång blir det för imorgon blir det långpass på jobbet.

Ööhh..det är för ljust, sa Anton.
I skuggan. (reds tillika min anm.)
Sure bacon, nu tar vi några bilder till, sa jag.

En av få bilder där han lyckades kolla in i kameran och inte kisa..

Moster, mosters sambo, mormor och jag i kyrkbänken.

(Jag vet, ibland överträffar jag mig själv med min humor.. eller inte..). Fast lite fyndig var jag allt! ;-P

Ja, den var så god som den ser ut att vara.