Uppdaterad hörna

Min kontorshörna är uppdaterad med lite vykort från Paris och polaroider från sommaren. Bordet har varit belamrat med sjutusen saker den senaste tiden så var skönt att få lite ordning igen.
Nu är jag i Uppsala och hänger i några dagar igen eller ja, heldagsföreläsningar på engelska står på schemat så det blir till att skärpa till hjärncellerna ordentligt helt enkelt. Ha en fin onsdag!
 
 

Butikstips - Fleux

Butiken som jag köpte "burken" i heter Fleux och ligger på 39 & 52 rue Ste croix de la Bretonnerie (två butiker snett emot varandra) och där fanns det mycket finheter vill jag lova. Lite halvt retrofreak som jag är så fastnade jag såklart för detta nedan, men de har massa annat också som inte är ett dugg retroinspirerat. Hade inte haft något emot att ta med några pallar, x antal lampor och en skärbräda eller två med mig hem..men jag insåg som synd tur var mina begränsningar..
Besök deras hemsida HÄR
 

Retroinspirerat

 
I paketen gömde sig den här som jag köpte i Paris. Helt klart bästa köpet på hela resan enligt den materiella halvan av mig. Det blev inte så jättemycket mer inköpt faktiskt men bland annat blev jag med ny kalender. Åh, vad jag älskar nya kalendrar. I syftet att jag ska få börja skriva i den så får det gärna bli 2013 snart. Fast det vill jag egentligen inte, så jag är ändå nöjd med att vänta ett tag till.