Nu är de mina!

 
Jag har haft världens bästa födelsedagshelg och nu är jag tröttare än tröttast. Jag har struttat runt i de här större delen av dagen också, jag kommer typ att dö på balettlektionen på onsdag..men jag tänker att fötterna vänjer sig så småningom..
Imorgon är det heldag med plugg som gäller plus ett friskispass på kvällen. Bilder och inlägg från både helgen och Istanbul ska jag också få till har jag tänkt, jag har så mycket att visa! men nu säger jag godnatt.

Kl. 15.20

Ikväll blir det kakbuffé hemma hos mig för att fira min och en kompis födelsedag. Förberedelserna håller på för fullt och snart ska jag ta tag i att baka mina två sista sorters kakor också. Sprang även ner en sväng på stan förut och fick med mig lite fint hem, det tänkte jag visa sen.
 
 

När det har gått för långt..

Något jag alltid drar mig för att göra är att gå och slänga återvinningen. Egentligen har jag ingen bra anledning till varför för stationen ligger jättenära och det går relativt snabbt. Varje gång jag har varit där med 2-3 överfulla kassar (som stått och trängts i mitt inte jättestora kök, tänker jag: Nästa gång ska jag allt gå så fort en påse är full.
Men det händer aldrig..
Dock blev det lite roligare när jag vaknade 7.00 på min födelsedag och bestämde mig för att ta tag i det hela.