Mvh lycklig tjej.

I söndags lite efter 14 så satt jag som på nålar och uppdaterade tradera ungefär var 5e sekund mitt i julbaket. När det var tre minuter kvar började någon annan bjuda, jag blev nervös och tänkte att det här kommer att gå åt skogen men.. det gick vägen! Som jag har letat efter en skolplansch med noter och helt plötsligt uppenbarade denna sig på tradera och inte blev den dyr heller. (För säkerhetens skull hade jag lagt ett ganska så högt bud och kollat av med mamma så att jag kunde få halva i julklapp om det skulle bli alldeles tokdyrt). 
Helt klart ett av mina bästa fynd hittills.
 
 
 

Helgens fynd

Helgens fynd från diverse second hand affärer i Linköping blev en röd plåtburk, 4 glasskålar (varav två av dem syns på bilden) och en kappa för kappriset 50riksdaler (som inte syns på bild alls). Måste ändå säga att jag är riktigt nöjd med de inköpen. 
I helgen blev det även både lussekatts- och pepparkaksbak. Ej så fagra men ack så goda!
 
Och jag kan lova (den lilla tappra skara som kikar in här ibland) att det blir lite mer aktivitet här nu. Ska försöka ge mig på Emily Dahls julkalender nämligen. Okej, jag vet. Det är redan 3:e men ja, lite efter får jag vara helt enkelt. Och lite mer efter blir jag eftersom jag tänker att lucka nr 3 kommer imorgon. 
Så var det med det.