Mot Hufvudstaden!

 
Det här var typ den enda bilden jag hade över en "vy" i Stockholm (och den är dessutom ungefär 4 år gammal..). Ska helt klart ändra på det i helgen då familjen ska fortsätta fira 50-åringen med hotellövernattningar, restauranger och spatserande på huvudstadens gator. Ha en fin helg, det ska jag ha!

Den där franskan

 
Denna vårtermin ska jag återigen läsa en kvällskurs i franska. Ta det där sista 7,5hp för att i alla fall ha skrapat ihop 30hp allt som allt. Fransk litteratur och text. Betyder alltså att det ska plöjas skönlitteratur på franska så det står härliga till. Vi börjar med La première gorgée de bière et autres plaisirs minuscules. Ser verkligen fram emot det och hoppas sen att jag fortsätter i samma flow och börjar beta av alla olästa franska pocket som står i min bokhylla (typ alla vita är franska och hälften av dem har inte fått någon uppmärksamhet än så att säga..). Eller att jag fortsätter läsa mycket överhuvudtaget. Hösten 2012 innehöll alldeles för lite läsning. 2013 ska det bli ändring helt enkelt! Antal lästa böcker i år hittills: 1. Det är en början i alla fall. :)

Då det var varmt

 
Det ska bli kallare och kallare. Jag gillar snö och kyla ändå, i januari tycker jag att det ska vara så. Men man kan ju alltid drömma sig bort till de varmare månaderna. När man får gå i randiga skor, plocka morötter från landet och äta hur mycket jordgubbar man vill.