Lucka 19 En bild från din semester/ditt sommarlov

 
I somras spatserade vi runt på gator där husen såg ut ungefär så här lite överallt under en av våra två semesterveckor. En fantastisk vecka i Provence. Äntligen har en liten dröm gått i uppfyllelse att få puttra runt bland vingårdar och högt belägna städer och att få styra kosan mot havet när man känner för det. Lyckan liksom.
 
Detta är lucka 19 i Emily Dahls julkalender.

Lucka 18 En bild på något fint jag fått i år

 
Teadventskalendern låg en dag i min brevlåda. Min mamma skickar ibland presenter på posten och då och då dimper det ner ett vykort med en fin hälsning. Så egentligen borde det vara en hel del kort på denna bild också. Hon är bra min mamma. Det är helt klart helt hennes "fel" att jag postade typ 15 julkort häromdagen.. och jag hade tänkt skicka fler men jag orkade inte göra fler..kanske skickar jag några "vanliga" kort också, vem vet..
 
Detta är lucka 18 ur Emily Dahls julkalender
 
 

Lucka 17 En bild från i höstas som ger mig höstfeeling

 
Så här i sluttampen tänkte jag haka på några luckor i Emily Dahls julkalender som i år har temat "Minnenas kalender". 
Det här är en söndags kväll i höstas. Långkok à la Boeuf Bourginon som sambon med omsorg lagat i flera timmar. Han tycker om det där. Att laga mat. Jag tycker om att han tycker om att laga mat. Och jag tycker om att laga mat med honom. Jag tycker om honom. Och att ansvara för att ljusen tänds för att skapa bästa myset. Vår första höst tillsammans som sambor. Bara bra höstfeeling hela hösten lång.