Snart en ny adress

Om två (2!) månader får vi nyckeln till vår nya lägenhet. Eller rättare sagt, om 2 månader har vi redan fått den för en dag sedan. Jag är just nu i rensarstadiet. Det står några kassar i garaget som vi ska prova att sälja på loppis (om jag bara kommer ihåg att ringa den där personen som man ska ringa för att boka. Jag glömmer v a r j e dag av någon anledning) men jag ska nog ta ett varv till med rensarögonen här i lägenheten tror jag innan jag kan känna mig helt färdig. Råkade buda till mig fintallrikar häromdagen också så då tror jag att de nuvarnade får byta ägare. Fast egentligen borde vi köpa grejer istället för att fylla upp all plats som vi kommer att få. 98kvm är något större än vad vi bor nu om man säger så..
Lite så här ser det ut i hall (eller hallrum kanske man får säga för det är stort som ett rum) och i ena vardagsrummet. Jag tror bestämt att vi kommer att trivas.
 
Bilderna är från Åkessons mäklarbyrå i Växjö.

Ett ögonblick i oktober

 
Läser. Etthundra mil av Jojo Moyes
 
Tittar på. Dicte och bonde söker fru. Och fortfarande Dobidoo i smyg..
 
Äter. Höstiga grytor och soppor.
 
Vill lära mig. Sy saker på min nya symaskin.
 
Kan inte. Sluta äta satsumas. För en som är allergisk mot allt vad äpple, päron och stenfrukter heter så är det rena rama himmelriket när satsumasen kommer.
 
Tycker om. Att fastna på pinterest och få massa inspiration till nya lägenheten. Yttersttrivsamt heter jag där också.