Instagram i maj

Så, det är ju på instagram som jag hänger mest numer om man säger så. Här kommer en liten instragramresumé helt enkelt.
 
En kväll kom jag hem och hade två olästa inredningstidningar som låg och väntade. Kunde inte göra något annat än att koka lite te och krypa upp i soffan.
Några av loppisfynden i maj. 
Musikhörnan börjar så smått blir klar.
Vitrinskåpet i hallen har fått lite grön-piff.
Finaste presenten fick jag en dag.
En ny vinkel av vardagsrummet. 
Brickorna har äntligen kommit upp på väggen.
Och en kväll lekte jag med tanken att ha ett öppet köksskåp. Vårt kök är inte riktigt min stil egentligen, men ganska nyrenoverat så det känns inte aktuellt att göra om. Så då får man försöka med enkla medel helt enkelt.
 
Det var lite instagram i maj det.
 

Lite kreativitet

På min önskelista för 2015 står att jag vill vara lite mer kreativ. Att jag ska ta mig tid att lära mig och att jag ska genomföra projekt. Det har väl gått lite sådär kanske, mitt tålamod är inte alltid det bästa.. Men den senaste veckan har jag i alla fall fått lite gjort och så har jag köpt en fin grej, nämligen den här nedan ↓ 
Tovelisas nya målarbok. Nu ska här färgläggas!
Och titta här! I helgen fick jag äntligen tummen ur, tog sambon under armen och gick och valde ut tyg till köksgardinen. Så nu har jag sytt ungefär halva vägen och nu väntar jag på en måttbeställd gardinstång. Vill vara säker på att den passar innan jag gör klart hela, hellre sprätta upp halva än hela liksom..
Och som det inte vore nog. Två av våra loppade pinnstolar har nu fått färg. Jag tror att de här får bo i köket för de passade fint ihop med gardintyget. Lite svagt mintgröna är de men det syns inte så bra.
 
Så, det var den kreativiteten det. Nu hoppas jag att lite av denna känslan stannar kvar i mig så att gardinen blir klar i veckan och att de andra två stolarna snart också får lite färg.