En sammanfattning av 2016, april-augusti

Då fortsätter årssammanfattningen genom instagramlinsen.
 
April
Jag vet inte riktigt vad april innehöll om jag ska vara ärlig. Jag hade många bollar i luften, var lätt stressad mest hela tiden, var hemma hos föräldrarna en helg, fyndade en fin smörask och så gjorde vi egen sushi en kväll. Kanske inte var så konstigt egentligen, att det kändes rörigt i huvudet menar jag, det här var ju månaden jag blev gravid igen - fast det fick vi inte reda på förrän i maj samt månaden då vi skulle ha blivit föräldrar egentligen.
 
 
Maj
I maj kom värmen, det firades födelsedag, vi fick återigen ett positivt graviditetstest och vi åkte till Paris och förlovade oss. En bra månad med andra ord även fast rädslan över att något återigen skulle gå fel såklart fanns med oss.
 
 
 
Juni
Vi berättade för våra familjer, firade student, hade finbesök av vänner och åt brunch en helt vanlig onsdagsmorgon innan jobbet. Det var fortsatt fint väder ett tag till, midsommar var hur varm som helst och jag gick mest runt och var trött och lätt illamående på dagarna.
 
 
Juli
 
Vi hade fortfarande inte semester, kändes ibland som att alla hade det förutom vi. Vi tog dock vara på kvällarna och helgerna och solade på bryggan och åt sushi i en park innan spelning med Emil Jensen till exempel. Här någonstans började jag må lite bättre också tror jag, minns inte riktigt..
 
 
Augusti
Semester. Och vi fick äntligen göra vårt sista ultraljud och allt såg bra ut och så blev vi en helt "vanlig" graviditet igen utan läkarbesök och extra tester. Så himla skönt. Vi firade semester mest hemma med dagsutflykter och så var vi en sväng på Öland och en helg i Stockholm. Nu gick även startskottet för vår köksrenovering då vi var på första besöket hos köksritaren och så blev pinnsoffan äntligen målad.
 
 
 

Snabba julkort

Är du, liksom jag, sent ute med julkorten även i år? Här kommer tips på ett kort att göra själv som är superenkelt och går supersnabbt. Jag gjorde det extra enkelt för mig då jag även har en stämpel med "god jul" så tog mig inte ens tiden att skriva själv.
 
 
Du behöver:
✎ Valfritt, lite tjockare, papper
✎ Små "tårtpapper", jag köpte dessa på panduro.
✎ Lite tjockare silver/guldpenna eller en stämpel med stämpeldyna
✎ Lim
✎ Tunn penna för att skriva en hälsning
 
 
Klart! Idag ska de postas men jag tänker att de kommer fram även fast man är någon dag sen. Pyssla på!
 

Två från de senaste dagarna

Hej, jag lever i ett kaos och har inte varit hemma på hela helgen. Snart snart snart är kaoset ett minne blott och vi kan börja njuta av vårt nya kök (och att det blir ordning i resten av lägenheten..). Idag har vi äntligen fått kakel på väggarna och vi börjar att se ett slutresultat, jag har redan börjat fundera på om vi ska ha de öppna hyllorna på ett annat sätt än vad jag tänkte från början. Är glad över att jag bestämde mig för att inte köpa dem direkt utan att tänka ordentligt först. Vi får se. Dan före dopparedan kommer brodern min och hjälper oss att sätta upp det sista så bara allt är bestämt tills dess så..
 
 
Som sagt, var inte hemma i helgen utan spenderade den i Göteborg. Så fin helg med min två M. Hann även med lite ensamtid på stan innan tåget skulle gå. Köpte inte en endaste liten julklapp dock.
 
 
Återkommer när lägenheten är i ordning igen och då är min hjärna det också förhoppningsvis. Tur att jag är ledig på fredag, S o m jag ska greja då. Och så ska jag på gravidmassage för idag fick jag ett presentkort på det av mina fina kollegor. Ganska så jättesnällt.
Hörs en annan dag och glad lucia!