En månad till fest - dekoration med loppisfokus

För ungefär en månad sen skrev jag att det är två månader kvar till vår bröllops- och födelsedagsfest. Nu är det hoppsan hejsan bara en månad kvar. Det närmar sig med stormsteg med andra ord. I helgen ska vi åka på loppis för att hitta dekoration. 
 
 
Jag tänker mig två vaser på varje bord med lite snittblommor i säsong (hoppas på anemoner och ranunkler men ska kolla med blomsteraffären vad de tror blir bäst), en del tar vi från vår samling här hemma men tror vi måste utöka den något.
 
 
Så här tänker jag mig färgerna på blommorna, det ska vara en salig blandning helt enkelt.
 
 
 Jag har även en tanke om att jag vill göra något med notpapper då jag tycker det blir fint men har inte riktigt kommit fram till vad än. Behöver dock hitta noter som jag kan tänka mig att göra sönder.. När jag köper noter brukar jag kolla en del på framsidan men också såklart om det är något stycke som man vill ha hemma, nu när vi letar behöver det bara vara lite äldre nothäften. Hoppas vi hittar några sådana, allra helst med franskt tema såklart.
 
 
Till en tavelvägg med foton från vigsel och Parisfotografering behöver vi hitta lite fler fina ramar, tänker att vi blandar bilder i ram med bilder som bara sitter fast på väggen (eller rättare sagt på en stor träskiva). Vi har ett gäng ramar här hemma som jag tänker använda men tror vi behöver några till även här. Imorgon, när maken kikar på slutspelshockey, tänker jag skicka in ett gäng bilder för framkallning.
 
Sakta men säkert går planeringen framåt. Jag är cool-lugn än så länge, har en del att göra men jag jobbar även lite bättre under lite närmare deadline så det jag inte har kommit igång med än (typ att hitta tröja och skor till mig och klänning och skor till Hedvig..) vet jag liksom innerst inne att det kommer att lösa sig. Skönt att kunna ha en sån inställning ändå, hoppas den håller i sig.