Nu ska du sälja konceptet för mig, kom igen!

Det var otroligt roligt att komma tillbaka till skolan, trot eller ej. Vad glad jag blev när jag träffade alla igen. Vilken känsla! Dem tycker jag mycket om.   Bra-dagen fortsatte på drillen. Allt gick så lätt, nya marschen lärde sig de små på ett kick och på träningen med TK-drillet fick Ease on down the road sig en riktig showkoreografi samt att Olympic Spirit lärdes in snabbt och lätt. Vilken dag! Fast att jag lämnade kvar staven och flaggan på toaletten i skolan (!) Man glömmer så lätt..

Jag är snygg när jag spelar piano, konstaterades idag på pianolektionen (gick tydligen inte att förklaras på annat sätt) och då inte av mig själv. Dock får det tolkas så att det är inte till utseendet utan till hur jag spelar.

Kvällsrepet igår var wunderbart och toppades med att 19.20 bussen hanns med så att hemkomsten blev 19.55 istället för 21.30..Den glada känslan infann sig igen. Och kvällen blev helt plötsligt låång. Så jag började läsa högskolekataloger..Tror aldrig att jag kommer att klara av att välja..Mer orolig känsla på det planet men det är ju långt kvar.

Dagens bild får bli mig själv in action. Sekunderna innan en STOR blackout eftersom Amanda inte kunde joina mig denna dag för duetten. Jag fick dansa själv och det gick som det gick..

Massor att göra i marknadsförings väg. För mycket. Köp biljetter nu för att få de bästa platserna!

Dagens lärdom: Haha blir Ahah på franska. De vänder alltså påt.

Sponsor: Är du nöjd då? (Han sponsrar med 750kr)  Jag: Jag är aldrig nöjd men jag är glad! (Kände lite Richard influenser där ett tag, läskigt)

God kväll


Kommentarer

Kommentera här: