Tomatöga

Efter en bra dag följde en hektiskt och något orolig dag. Gårdagen var ämnad för fotografering för hela slanten och det tog verkligen hela dagen och dessutom har vi lite kvar att fota på måndag. Eller ja, Malin fotar och jag står mest och fattar ingenting om hur ljuset ska falla..typ. Jag, Ida och Josefine åkte också för att hämta sponsrad juice. Så nu står det 22,5 liter apelsinjucie i vårt kylskåp bakom scenen och väntar på att bli uppdrucket innan bäst före datum. Det är väl bara att börja..

Johan hade återigen glömt bort att jag skulle göra prov så han fick snabbt kopiera några övningar i boken. Jag ska väl egentligen inte klaga, det var ju lätt!, men det är så typiskt honom. Hade ju lagt ner en massa tid på att lära mig de nedrans glosorna, men alltså till ingen nytta (just nu iaf, kan ju komma någon gång då jag behöver kunna verktyg på italienska. You never know.)

Idag är det fest, och jag är laddad till tusen! Hoppas bara att jag förstår Amandas vägbeskrivning så att inte kvällen får spenderas i skogarna runt Skara. Jag är kass på att hitta när jag kör bil - något jag bara får fler och fler bekräftelser på. Lovisa hämtas upp i Skara så vi får ge oss ut i det okända tillsammans, tur det.

Skorpor är gott

Pappa knackade på min dörr 5.56 imorse och det hade vi faktiskt bestämt att han skulle göra. VM i längdskidor. Borde kanske hålla tyst om detta egentligen, man kan ju bli dumförklarad. Kan dock lugna med att jag somnade om igen runt 7.30 när loppet var klart och sov några timmar till. Typiskt att det sänds från Japan, jag hatar tidsskillnader. Tänk bara på OS i Vancouver. Man får nog ta och flytta dit under en tid för att kunna se tävlingarna på normala tider.

Ja, jag är kanske en besatt sportnörd men jag får väl vara stolt över det eller nått..

Låten som skapar glädje: Dreaming of you med The Coral. Mungiporna åker upp direkt när den sätts på. En riktig humörhöjare.

 


Kommentarer

Kommentera här: