Sticklingar och födelsedagsfirande i förskott

I helgen tog jag äntligen tag i att plocka sticklingar från mitt elefantöra. Två små söta fick det bli, får se om de tar sig. De fick plats på det stora matsalsbordet som helgen till ära var extra långt.
 
 
Helgen bestod nämligen av familjehäng då det firades födelsedagar i förskott. På torsdag blir jag hela 28 år så passade på att bjuda hit hela gänget på kakkalas. Bättre sätt att fira födelsedagen på finns ju knappt enligt mig. Jag hade bakat kolakakor och kärleksmums och min kära mormor tog med sig hallongrottor och spritsar. 
 
 
Jag ställde fram en hög med blandade tallrikar och sen var det bara att plocka åt sig och mumsa på.
 
 
Kolakakorna är Leilas recept, ingefäran gör verkligen hela kakan tycker jag. Receptet på spritsarna är från en släkting, hallongottorna mormors egna (inbillar jag mig i alla fall) och kärleksmumsen härifrån.
 
 
Anemonerna kommer från mammas och pappas trädgård och jag fick även en bukett full med bland annat ringblommor och luktärtor. Lyx att kunna plocka sådant i slutet på september.
 
 
Med hela bordet fullt med familj blev det en urmysig eftermiddag och jag fick finfina presenter. Avslutade helgen med lite loppis och fotorunda bland skog och solrosor. En riktigt bra helg helt enkelt.