Ta mig till havet

Jag vet inte riktigt hur det går till men varje gång jag är i en affär som säljer anteckningsblock, köper jag ett. Varje gång kommer jag på en riktigt bra förklaring till varför jag behöver just det blocket. Varje gång slutar det med att jag skriver en sida och sen var det kasserat. Kan ju nämna så här i förbigående att precis detta hände idag. (grönt med fjärilar, liten förmån till BRIS. Förklaring: Schweiz. Jag behöver ett nytt block där jag kan kladda ner allt angående Schweiz.) Inte kan jag använda ett gammalt block till det. Detta är ju något nytt som händer. Därför måste man ha ett nytt block till det. End of story.

Jag köpte mig ett par skor. Tog första bästa. Orkade inte sitta och prova. så nu är de söndriga slängda av min lyckliga mamma som har tjatat så.

Jag köpte ganska mycket idag. Men så var det ju löning också! Och nu sitter jag mest och skriver för att jag inte orkar ta mig till sängen. Det känns ju som om att det är dags snart. Men har ju tre dagar ledigt nu så man kan ju unna sig lite. Sitter och jämför priser på bärbara datorer. Funderar på om det kanske är bra att ha en.. Det jobbiga är bara att det mesta av min lön kommer att komma i augusti och september. Alltså när jag redan har åkt. Förhoppningsvis kan mamma och pappa lägga ut lite så länge.

Helt onödigt vetande är ju detta egentligen. Inget allmän intresse direkt utan endast för mig själv. Det är bra att få ner saker på pränt så att de blir mer konkreta. Svammel mot midnatt kan man ju kalla det.

Tänkte att jag skulle börja räkna ner så smått.

57 dagar kvar.

Det finns att göra..

o Nytt PASS

o Prova att packa väskan och få den att inte väga allt för mycket. Övning ger färdighet

o Presenter till familjen. Något lätt, som inte tar mycket plats men som ändå är bra..hmm..förslag?

o Hur blir det nu med bankkontot?

o Skicka ut Tack-korten. Jag har fortfarande inte kunnat välja bild!

o Hämta partytälten hos Amanda. Kanske blir det med jobbet på onsdag. Vi ska nämligen besöka McDonalds i Skara. Åjo.

o En bok med alla recept som jag vill ha med mig så att jag kan laga lite god mat därnere. Påbörjad men långt ifrån klar.

o Allt annat.

Jag är en helylle listmänniska. Förlåt men jag rår inte för det.