Bebishörnan

Vi bor i en trea men har två rum som går i fil så ett extra rum att inreda barnrum i har vi inte. Därför får Hedvig en liten sovhörna i vårt sovrum och så blir det plats för leksaker i några andra hörn av lägenheten allt eftersom hon blir större. Vår tanke är att vi sen så småningom ska flytta till hus när det rätta dyker upp.
 
Häromveckan fick jag upp både tavlor och hängare och hörnan börjar kännas lite mer ombonad. Så tänkte visa er helt enkelt.
 
 
På stringhyllan samsas gammalt och nytt. En Hedvig-uggla blev en klockren present från faster som är ett Harry Potter-fan, ballongkortet kom på posten med grattishälsning, burken från Ferm Living köpte jag när jag fick mitt första logopedjobb, nallekartongen kom med finfina kläder, loppisböckerna står på rad, skyddsängeln från Skultuna hade morbror köpt i födelsepresent, pingvinen kom på posten från familjevänner  och så två loppisfynd från förra året.
 
 
Vaggan har vi fått låna av en kollega till mig men jag blocketspanar nu efter en spjälsäng. Tavlorna har jag beställt från desenio. Trodde det var A5-format men det var visst A4..hoppsan..
 
 
Hängaren är ett secondhand-fynd och speldosan vann jag på tradera häromdagen. Den finns att köpa ny också, från Ferm living.
 
Jag tycker det är svårt att inreda vårt sovrum, i och med att den här hörnan kommit till så känns det lite mer ombonat men jag är ändå inte helt nöjd än. Svårfotat är det också tycker jag, ljuset är alltid så konstigt..
Så en helhetsbild väntar jag med och hoppas att inredningssnilleblixtarna kommer till mig nu när jag är hemma om dagarna och kan tänka en del på sånt där.
 
För övrigt är det ju helbra att ha prickat in föräldraledighet samtidigt som längd-, skidskytte- och alpina VM. Vinterstudion-fantasten i mig njuter.