Sommaren/semestern - vad jag inte gjorde

Sista semesterdagen igår och imorgon börjar jobbet igen. Vi åkte till Öland en sväng och hade det härligt. Badade i havet och åt hotellfrukost. Känslan i kroppen är att vi har varit lediga hur. länge. som. helst. Riktigt skön känsla alltså. Jag vet inte om det beror på att vi mest åkt på småutflykter och inte varit hemifrån längre än 2-3 nätter.
 
Jag gillade det här konceptet som prick-Julia körde så här kommer en listan på sådant som jag inte gjorde denna sommar.
 
Okej det första. Som nog aldrig förut har hänt.
➝  Jag läste inte en endaste liten bok (!) på semestern. Började i några stycken, bland annat den här nedan, men jag hade liksom aldrig ro att läsa, hade inget att göra med att de inte är bra. Har haft så mycket andra projekt och tankar i huvudet och har jag läst har jag läst tidningar. Jag tror det blev max 1-2 böcker under hela sommaren. Men tänk vilken liten härlig hög böcker jag har att ta mig igenom i höstrusket.
 
 
➝  Jag var inte utomlands. Vi semestrade endast på lite olika platser i Sverige men mest här hemmaomkring. När man har tillgång till en sån här ↓ idyll behöver man ju inget annat. Bara det är någorlunda varmt såklart. Vädret var kanske inte på vår sida alla veckor vad gäller att samla soltimmar men vi tog sannerligen tillvara på de som var.
 
 
➝ Jag spelade inte piano. Det får bli något att ta tag i lite mer under hösten igen.
 
➝ Jag var inte på Liseberg. Tanken var sådan men det blev tyvärr inte av.
 
➝ Jag badade inte länge i havet. Det fick bli ett snabbt dopp och sen upp igen.
 
 
➝ Jag drog inte ner på sociala medier-konsumtionen. Efter att ha haft en rejäl dipp i början på sommaren så fann jag energin att ta del av bloggar och instagramkonton igen så då gjorde jag det helt enkelt.
 
➝ Jag löste inte ett helt korsord helt själv.
 
➝ Jag målade inte om stolar och sydde inte de där kuddfodralen..
 
Och så vidare. och så vidare. 
 
Men det har varit en fin sommar. Vi avslutar den på riktigt nästa helg då vi ska på bröllop på nordligare breddgrader. Så mjukstartar med endast fyra jobbdagar och sedan långhelg. Mycket bra idé om jag får säga det själv.