Shine bright like a diamond

Såg en tavla på stan i helgen som jag tyckte var fin. Satt och grejade lite i photoshop och vips så hade jag gjort en nästan likadan.
 
 
Vi gav bort den i present men igår kväll kände jag att jag nog också vill ha en så så fick det bli. Jag har en del texttavlor i mina gömmor som jag har gjort själv och jag har ett gäng citat nedskrivna som jag tänker skulle vara fina som tavlor. Så enkelt sätt att förändra på väggarna hemma och inte alls dyrt såklart.
 
 
Nu ska jag bara bestämma var den ska sitta (mitt vanliga dilemma, kan ej bestämma mig på en gång, någonsin). Just nu får den hänga här, över vår läsfåtölj tillsammans med Paris, en sommarvisa, en tapetbit och en loppisfyndad tavla.
 
 
Jag ska själv slå mig ner där nu faktiskt. Läsa både lite jobbrelaterat och lite skönlitterärt tänkte jag. Hoppas alla har haft en fin sista dag i februari, tänk imorgon blir det mars. Galet ändå vad tiden far iväg. Imorgon förmiddag, innan mitt ordinarie jobb, ska jag göra en annan grej förresten som känns spännande. Men det tänkte jag berätta om en annan gång. Jag är helt klart pepp på mars.