Det lider mot sitt slut

Sista föreställningen är nära

Usch vad hemskt! Det har gått för fort. Redan dags för sista idag. Några igår tyckte att det här kan ni ju inte bara lägga ner. Ut på turné ska ni väl? Öhh..Nej, tyvärr. Nu är det slut. Och det är Påsklov nu. Det har jag inte fattat än. Lov? nej, känns inte så. Efter lovet kommer man tillbaka, och så ska man ha samhäll. En helt vanlig lektion och man har inte en massa produktion i huvudet. Blä.

Igår toppade vi igen. Bästa föreställningen hittills. Alla är stolta. Eva är råstolt. Hennes annars väldigt teaterkritiska vän, som sågar allt, grät under slutlåten.

Idag ska vi vara ännu bättre. Ta ut ännu mer. Ha hur roligt som helst. Försöka att inte tänka att nu är det sista gången jag gör det här..och den här dansen..och den scenen. Sen blir det Olins. Och Påsklov. Suck.

Introduktion på nya jobbet blir det två dagar på lovet. Och vilka dagar jag fick. 8.30-18 på tisdag och sen ett dygnspass börja 9.00 på onsdagen och sluta 9.30 på torsdagen. Puh. Och typiskt, jag missar middagen och med efterföljande utgång hos Lovisa.

Redan nu börjar det bli lite nervigt. Igår var jag jättenervös. Får träffa Johanna för första gången på länge idag! Det ska bli otroligt roligt. Ska utnyttja hennes handstil till korten till lärarna också. Det blir så mycket snyggare då. =)

Dags att börja ladda. och återigen försöka hitta något att ha på mig.