Blå himmel och grön mark

Julkänslan har ännu inte infunnit sig. Och finns det ingen julkänsla går det knappt att köpa julklappar. Då blir det bara en massa trista, vanliga och "utan-tanke bakom" julklappar.

Det skrämmande i det hela är att det faktiskt snart är julafton. Hej,kom och hjälp mig!

När jag ska köpa julklappar vill jag att i alla fall att det ska vara kallt, alla på stan ska vara påbyltade med massor av kläder. Självklart får det gärna snöa men det är inget krav..

Hur ska nu mitt julklappsköpande gå? Jag säger bara, Hata växthuseffekten och alla oss som bidrar till den! Tänk det gången vi upplever en vinter utan snö. Ännu tidigare kommer det säkert komma ett år då inte en enda snöflinga faller till marken innan julafton. Ett år kommer det vara snöstorm i maj och 20 grader november.

Hemska tanke! Som antagligen kommer att besannas. Det blir inte roligt..

Snön behövs för att lysa upp dagen. När jag går hemifrån vid 7-tiden är det mörkt och när jag stiger av bussen några minuter efter 16 så är det mörkt. Det är ju inget man blir gladare av precis.

Till något roligare

Nästa helg åker jag och ett 30-tal andra till Västervik och tävlar i drill. Paniken börjar infinna sig för alla de tapp som kommer att göras om nervositieten är över skalans övre gräns. Hu! men kul ska det bli.

Funderade ett tag på dagens bild och kom tillslut fram till att jag behöver uppmuntras i den icke existerande kylan så det fick bli ett härligt strandkort från LItalia. Tyvärr så togs gruppkorten på stranden den enda jättemonliga dagen. Men sånt får man ta.

Nog nu.


Kommentarer

Kommentera här: