Monthly Makers - Våren

Jag vet inte om jag tog ut mig helt på mitt första deltagande i Monthly Makers och aldrig kommer att komma dit igen, för även denna månad blir det ett ytterst enkelt bidrag från min sida. Jag ska försöka få till något mer idérikt till nästa gång, jag lovar.
 
 
Jag har en (eventuellt lite för stor) samling med mönstrad tejp och passande nog en hel massa våriga sådana.
 
 
Jag brukar tejpa mina tändsticksaskar för att jag tycker det är en fin detalj så det blev helt enkelt en hel massa våriga askar som nu pryder bord och hyllor här hemma.
 
 
Just denna tejpen köpte jag i Paris för flera år sen om jag minns rätt och tänker att jag ska köpa ny nu när vi åker dit igen i maj.
 
 
Nejlika är ju för övrigt en urfin blomma som står sig i evigheter. Köpte en ny skock igår i aprikos också, ni får se sen. Nu ser jag fram emot den här dagen, jag ska jobba halvdag och sen har jag en massa fix att ta itu med men också en massagetid (!!!) inbokad. Min tredje massagetid någonsin i mitt liv, borde sannerligen unna mig det oftare.

Kommentarer

Sandra

Men hallå, jag älskar ditt bidrag! Tycker att små mönstrade tändsticksaskar kan vara den finaste dekorationen att ha liggandes framme. Och ja, jag håller med om nejlikor. De och eucalyptys är typ de mest prisvärda blommorna jag köpt :)

2016-04-21 08:11:23
URL: http://atilio.metromode.se

Ruth | HungryHeart.se

En sådan strålande idé att fixa så vackra, våriga tändsticksaskar med enkla medel! De är som små pastelliga konstverk i sig. <3

2016-04-22 17:06:15
URL: http://www.hungryheart.se

Wilda

HELT underbara! Fler enkla DIY:s! Så kul att känna att det går att fixa något väldigt fint snabbt. Väldigt vårligt och drömmigt! Och massage, herregud, måste få till det ekonomiskt snart. Njut för mig med! Nejlikor ska jag köpa idag, har tänkt på det länge men med detta inlägg får jag göra slag i saken. Tack!

2016-04-23 09:01:58
URL: http://reaktionista.wordpress.com

Johanna

superfint bidrag! enkelt och så fint resultat. och absolut vårigt! :)

2016-04-23 11:35:12
URL: http://johannamontell.se

Alicia

Oerhört fint! Kul sätt att göra ett tråkigt "nödvändigt" redskap till en inredningsattiralj ju! Inspirerar till en massa andra projekt en också skulle kunna tejpa :)

2016-04-23 18:01:41
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/

Anna María

Men hallå! Så fina tändsticksaskar. Och megavåriga. Litet, stort, svårt eller lätt spelar ingen roll. Det viktiga är att en bara skapar något . Kul att du är med.

2016-04-29 07:27:34
URL: http://annamarialarsson.se/blogg

Mary Sane

För det första kan man aldrig ha för stora samlingar, framförallt inte när det gäller tejp. Då har vi rett ut det! :)

För det andra, så himla fina askar! Passar perfekt med mässingsljusstakarna och blommorna. Bra present till nån som har ett torp kanske?

Svar: Haha, så sant, det kan man nog inte. :-)Tack!
Maja

2016-04-30 12:40:58
URL: http://marysane.blogspot.se

Mikaela

Vilka otrolig vackra tejper!!! Åh, blev så sugen på att införskaffa lite nya och göra massa washitejpskapelser! Askarna blev så himla söta och våriga!

2016-05-02 22:28:02
URL: http://bympv.blogg.se/

Kommentera här: