Uppfräschning av pallar

I måndags, efter jobb och storhandling, tog jag på mig mina röda snickarhängslebyxor, som var min utstyrsel på flertalet kravaller under studietiden, och sen spatserade jag ner till källaren.
Bra att kunna använda de där snickarbyxorna till något annat efter åren i Linköping, de är oömma och framförallt - sköna! I källaren har nämligen vår bostadsrättsförening inrett en verkstad (så himla bra!). Det var dags för mig att ta tag i projekt måla pallar.
Funderade över tre olika färger och det blev till slut den här ↓  som vi även har målat två pinnstolar med. Lite svårt att se kanske men den är svagt mintgrön skulle man kunna säga.
Två strykningar och lite torkning senare blev resultatet så här:
Svårt att få en bra bild på färgen som sagt men jag är urnöjd. Nu kan de få stå framme här hemma istället för att de göms undan i vår skrubb. Väldigt pepp på att hänga i den här verkstaden för övrigt, ytterligare ett projekt är påbörjat men det får ni se en annan gång.
 

Kommentarer

Amanda

Kul med ett liten verkstad i lägenheten ju :)

2016-02-18 21:12:15
URL: http://momentswithme.blogg.se

Ruth | HungryHeart.se

Pallarna blev ju superfina med lite färg!
Åh, blev du kallad Majs? Så himla gulligt. =) Jag har också kvar min gamla overall, men trots att den blivit tämligen tilltufsad och nedspilld under studietiden, så kan jag av någon sentimental anledningen inte tillåta att den får en endaste fläck till och därför får den ligga nedpackad i en låda. =)

Svar: Jupp. Majs är mitt smeknamn, bland vissa i alla fall. :-)
Maja

2016-02-18 22:36:24
URL: http://www.hungryheart.se

Wilda

Åh, de blev ju väldigt fina! Så härligt med en verkstad!

2016-02-18 23:11:10
URL: http://reaktionista.wordpress.com

Sandra

Haha roligt att du kunnat använda din overall till något annat ;) Vi hade som regel (kanske alla har?) att man inte fick tvätta sin om man inte själv var i den samtidigt så min stank något fruktansvärt och av den anledningen har jag inte kvar den ;) Tyckte pallarna blev superfina, vilket enkelt sätt att förändra och göra nytt på!

Svar: Samma regel med tvätt här men hade den inte utsatt för så mycket annat än danssvett typ. haha. Så efter lite vädring funkar den finfint som snickarutstyrsel. :-)
Maja

2016-02-19 07:54:17
URL: http://atilio.metromode.se

Kommentera här: