Bland gentlemän och smörgåstårtor

Såg fram emot fest och härliga människor igår men det var nära att jag vände när bilen svängde vänster ut på Skara vägen. Hjälp, vad det snöade! Riktigt läskigt var det så det gick inte fortare än 50km/h. Men eftersom jag sitter här nu så gick det ju i alla fall bra. Lovisa hämtades upp och vi gav oss ut i det okända. Körde förbi ställen som Stubbe och Spikgatan och trodde ett tag att vi var helt lost men det var vi tydligen inte och efter ett tag kom vi faktiskt fram.

Väl där flöt kvällen på bra med en massa härliga människor. Agerade fotograf så en hel del bilder blev tagna och sjöng kareoke med Amanda. Nästa gång får vi allt ta en låt som jag kan hela och inte bara refrängen..Fick dock bryta upp en aning tidigt så att man skulle komma hem innan det ljusnade igen..Blev ändå faktiskt 65km/h hem så det blev inte en fullt så sent hemkomst som det hade kunnat bli. Lyckad kväll helt klart för min del.

Vaknade av att radion gick på 9.00 och det var bara att stiga upp. Klockan 11 var det årsmöte i Skövde för RUM Skaraborg och det var så kul som det låter..Åkte iaf in till stan sedan och shoppade lite. Och det var ju bra.

Var på konsert med mamma och pappa ikväll. Sångsällskapet och Håkan Andersson - helskön man det där. Vilka tankar och funderingar. Och vad rätt han hade. Publiken hade väl en medelålder på 65 år så jag var lite i minoritet men det var helt klart sevärt. Synd bara att jag är så dålig på att komma ihåg vad som sägs så nedanstående citat var absolut inte det bästa men kul i sammanhanget.

Deadline för programbladet på onsdag. Kämpigt.

Plugga engelskaglosor nu. De glömmer man alltid men nu har jag äntligen kommit ihåg dem så för en gångs skull ska jag öva.. 

Kommer våren snart?

 

 

Tomatöga

Efter en bra dag följde en hektiskt och något orolig dag. Gårdagen var ämnad för fotografering för hela slanten och det tog verkligen hela dagen och dessutom har vi lite kvar att fota på måndag. Eller ja, Malin fotar och jag står mest och fattar ingenting om hur ljuset ska falla..typ. Jag, Ida och Josefine åkte också för att hämta sponsrad juice. Så nu står det 22,5 liter apelsinjucie i vårt kylskåp bakom scenen och väntar på att bli uppdrucket innan bäst före datum. Det är väl bara att börja..

Johan hade återigen glömt bort att jag skulle göra prov så han fick snabbt kopiera några övningar i boken. Jag ska väl egentligen inte klaga, det var ju lätt!, men det är så typiskt honom. Hade ju lagt ner en massa tid på att lära mig de nedrans glosorna, men alltså till ingen nytta (just nu iaf, kan ju komma någon gång då jag behöver kunna verktyg på italienska. You never know.)

Idag är det fest, och jag är laddad till tusen! Hoppas bara att jag förstår Amandas vägbeskrivning så att inte kvällen får spenderas i skogarna runt Skara. Jag är kass på att hitta när jag kör bil - något jag bara får fler och fler bekräftelser på. Lovisa hämtas upp i Skara så vi får ge oss ut i det okända tillsammans, tur det.

Skorpor är gott

Pappa knackade på min dörr 5.56 imorse och det hade vi faktiskt bestämt att han skulle göra. VM i längdskidor. Borde kanske hålla tyst om detta egentligen, man kan ju bli dumförklarad. Kan dock lugna med att jag somnade om igen runt 7.30 när loppet var klart och sov några timmar till. Typiskt att det sänds från Japan, jag hatar tidsskillnader. Tänk bara på OS i Vancouver. Man får nog ta och flytta dit under en tid för att kunna se tävlingarna på normala tider.

Ja, jag är kanske en besatt sportnörd men jag får väl vara stolt över det eller nått..

Låten som skapar glädje: Dreaming of you med The Coral. Mungiporna åker upp direkt när den sätts på. En riktig humörhöjare.

 

Nu ska du sälja konceptet för mig, kom igen!

Det var otroligt roligt att komma tillbaka till skolan, trot eller ej. Vad glad jag blev när jag träffade alla igen. Vilken känsla! Dem tycker jag mycket om.   Bra-dagen fortsatte på drillen. Allt gick så lätt, nya marschen lärde sig de små på ett kick och på träningen med TK-drillet fick Ease on down the road sig en riktig showkoreografi samt att Olympic Spirit lärdes in snabbt och lätt. Vilken dag! Fast att jag lämnade kvar staven och flaggan på toaletten i skolan (!) Man glömmer så lätt..

Jag är snygg när jag spelar piano, konstaterades idag på pianolektionen (gick tydligen inte att förklaras på annat sätt) och då inte av mig själv. Dock får det tolkas så att det är inte till utseendet utan till hur jag spelar.

Kvällsrepet igår var wunderbart och toppades med att 19.20 bussen hanns med så att hemkomsten blev 19.55 istället för 21.30..Den glada känslan infann sig igen. Och kvällen blev helt plötsligt låång. Så jag började läsa högskolekataloger..Tror aldrig att jag kommer att klara av att välja..Mer orolig känsla på det planet men det är ju långt kvar.

Dagens bild får bli mig själv in action. Sekunderna innan en STOR blackout eftersom Amanda inte kunde joina mig denna dag för duetten. Jag fick dansa själv och det gick som det gick..

Massor att göra i marknadsförings väg. För mycket. Köp biljetter nu för att få de bästa platserna!

Dagens lärdom: Haha blir Ahah på franska. De vänder alltså påt.

Sponsor: Är du nöjd då? (Han sponsrar med 750kr)  Jag: Jag är aldrig nöjd men jag är glad! (Kände lite Richard influenser där ett tag, läskigt)

God kväll