Framtiden

Jag ska börja plugga i höst, nu är det bestämt. Nästa år är man tvungen att ha Naturkunskap B för att komma in på logoped, och det har inte jag så.. Paris får vänta några år. Det blir bara en månad där nere och sedan hemfärd och flytt. Förhoppningsvis blir det en liten roadtrip där emellan också.

Håller alla tummar jag har på att det ska gå vägen. Det borde göra det. Men man kan aldrig vara säker. Kommer jag inte in så har jag en chans till innan de nya reglerna börjar gälla, men då är det till Uppsala som jag måste söka till..

Jaja, det löser sig förhoppningsvis, ingen idé att tänka på det. Är ju inte förrns i juli som man får reda på om betygen är tillräckligt höga.

Första vårvärmen

Grymt bra helg har det varit, helt klart.
Började i fredags kväll då jag, min syster och mamma gick till stans kurort och badade bubbelbad, bastade och åt tapasbuffé. Avslappning på hög nivå. Kvällen fortsatte sen med pulkaåkning (skjärtlapp för min del, inte att rekommendera när det inte finns någon snö!) och lite härligt umgänge med människor man inte träffar så ofta.

Lördagen började tidigt (för att vara lördag..). Klockan 8.45 tog jag en liten promenad ner till Form, där jag tränar, och hade sedan ett härligt Bodybalancepass (mycket behövligt, mycket bra) och ett efterföljande danspass. Bra start på lördagen där.
Mycket att göra efter det, handling, en tur till Stadsteatern inför söndagens rep, städning och planering. Trodde att jag hade glömt plånboken på ICA, rotade igenom väskan massor med gånger men hittade den aldrig. Fick panik, var mycket sen, åkte upp till affären, ingen plånbok, åkte till Stadsteatern, ingen plånbok. Ahh! Ännu mer panik, ännu mer sen. Åkte hem, vände upp och ner på väskan, och där. Där låg den helt plötsligt på sängen. Åhh, typiskt mig. 
Åkte äntligen iväg till Skara. Två kompisar plockades upp på vägen och Crêpes väntade oss hos en annan, sju stycken var vi som mötte upp. Myspys på hög nivå. Kvällens mål var estettreornas slutprproduktion. Mycket sevärd även om det var vissa grejer som jag inte riktigt fick pejl på. Men bra dans och underhållande överlag.

Idag har det varit, rep rep rep hela långa dagen med lite tedrickande med god vän som pricken över i:et på kvällen. 

Inte så där jätteintressant läsning direkt men..
andra bullar blir det när jag är i Paris. Då ska jag guida er i denna underbara stad och skriva massa sofistikerade saker (för man blir ju sofistikerad av att bo i Frankrikes huvudstad. åjo. eller hur?!.. haha)

Lite mer plugg

Jag ska äntligen få lära mig något som jag alltid har varit lite fascinerad av.
Jag ska gå en teckenspråkskurs.
Visserligen startar den inte förrns v.17, och visserligen är det endast 5 gånger så jag kommer väl inte att bli grym direkt. 
Men ändå. 
Ska bli spännande att prova, och att se hur allt hänger ihop.

Snart börjar även kursen Bakteriell Patogenes. Det ska bli mycket spännande. Sammanfattat kompenidet som vi har fått till första lektionen men kommer nog att läsa igen om det ett flertal gånger till innan kursstart. Om två veckor sitter jag i skolbänken igen.

Knoppar på träden vill jag ha nu, tack!