Psst.

Jag har köpt mina första julklappar. På nätet till och med, för första gången någonsin. Jag kan inte visa vad eller säga till vem..men jag passade även på att köpa de här korten till mig själv. Eller tanken är väl att jag ska skicka dem så småningom. Efter jul kan jag väl tipsa om webbshopen också som hade andra fina grejer.
 

Fruktutbudet

 
Det är clementin- och apelsintider igen. Som stenfruktsallergiker vill man då mest utbrista i tacksamhetssång med jämna mellanrum eller mest hela tiden. Bananerna får se sig överkörda för ett tag för här ska (för)ätas citrusfrukt! Fy, så underbart!
 
Jag har haft tre fina första dagar på praktiken. Imorgon far jag upp till Uppsala för examination över dagen och jag tror jag ska ta med mig kameran faktiskt.
Nu ska jag dricka te.

Sushinight

Igår gjorde vi sushi. Liite för mycket wasabi i makin ibland för den känslige (= jag) men annars var det världens bästa sushikväll med fina vänner. Ett gäng bilder blev det så här kommer några av dem.
 
 
Kladdkaka och te fick avsluta kvällen. Bästa uppladdningen för en jobbsöndag. Men nu är även denna dag slut så det är dags att börja ladda för praktik i veckorna två. Jag tror ska krypa ner i sängen och läsa en inredningstidning. Godnatt!