Glimtar från ett mellanår [2]

 
Första juli spenderades hos syster i Stockholm. Vi fikade på fina caféer och lunchade på Vigårda. Bland annat.
 
 
Jag köpte en hatt när jag hängde med mig själv en heldag i Göteborg.
 
 
Åkte med mamma och pappa till Smögen över dagen.
 
 
Jag höll min första föreläsning och hade min första röstworkshop på min gamla gymnasieskola och fick jättefina utvärderingslappar. Sen åkte jag tillbaka till Linköping igen.
 
 
Vi fick till en minikräftskiva.
 
 
Sen åkte vi på en minitripp till Istanbul och träffade på denna gumma bland annat. Mer om den resan här, här, här och här.
 
 
Jag fyllde år och det var en urfin födelsedagshelg som avslutades med stor kakbuffé.
 
 
Åkte till Paris i med mamma och stormtrivdes såklart. Här kan man se lite fler bilder
 
 
En kväll i november gjorde vi egen sushi. Massor med sushi.
 
 
Sen blev det december med allt vad det innebär. Ja, några ljusglimtar har det allt funnits detta år som trots det är ett mellanår. Men 2013. Det är då allt händer, examen är nära nu. Både spännande och skrämmande att inte veta var jag kommer att befinna mig om 6 månader. Men hjälp, 6 månader. Vad lite det såg ut när jag skrev det nu. 
Njuta fram tills dess ska jag göra i alla fall. Och försöka skriva en magisteruppsats..
 
Gott nytt år!

Några glimtar från ett mellanår

 
Några minuter över midnatt på nyårsnatten togs dessa foton. En fantastisk start på 2012 helt enkelt men detta år blev sedan något slags mellanår med flera dippar. Fast en del fina tillställningar och äventyr har det som tur är blivit också.
 
 
En stringhylla hittades i min gammelmosters garage. Jag sa tack och bock. När den väl kom upp i början av februari hade jag fått kök och badrum renoverat också. Tack och bock för det också (fast jag hade världens finaste gamla gula kök).
 
 
 Fram till mitten på mars kämpade vi med kandidatuppsatsen. Och sen firade vi att framläggning och opponering var över genom att åka till Norrköping och luncha på Bagarstugan.
 
 
Sista mars var det en fin konsert på Linköpings bästa fik (Babettes).
 
 
Valborg och roadtrip i Östergötland. Vreta Kloster, fika i Motala, lunch i Vadstena och vi avslutade med en glass i Ödeshög (och några loppisar där emellan). Det var en härlig dag men omständigheter gjorde den sämre. Bästa sällskapet hade jag i alla fall.
 
 
Jag hoppar över maj månad. Bäst så. Innan midsommar for jag och en vän till Italien för en snabbvisit. Underbart med sol och bad. Mer om den resan här, här och här
 
 
Sen blev det sommar. Med jordgubbar, blommor och en hel del jobb. Det var en okej sommar ändå, bättre än förväntat. Det var positivt.
 
Resten av året tar vi en annan gång. :-)

Laddar om inför ett nytt år

Jag hamnade i någon sorts bloggsvacka ett tag. Eller jag har liksom inte gjort så mycket intressant mer än att fira jul och plugga. Och så tog vi en sväng till hufvudstaden också så vi slapp tänka på allt vad magisteruppsats och tenta heter. Teater, bio, god mat och shopping. Det var fint, men någon kamera fick jag inte med mig dit. Nu känner jag lite inspiration igen och jag tänker att 2013 kommer att bli fantastiskt. Tänkte summera året lite så småningom också. Men först: årets sista tulpaner (eller första för säsongen, hur man nu vill vinkla det).