Några små ord

Ser fram emot morgondagen. Då ska det planeras så det står härliga till! Har mina sista lektioner med dansgrupperna på musikskolan och det ska bli lite överraskningar och sådant kul. Måste bara komma på vad.. förslag, någon?

På onsdag har vi dansavslutning för släkt och vänner, sen är det alltså slut. Jag är inte danslärare mer. Trist, men jag ser verkligen fram emot att få börja plugga i höst! :)

 

Så, dags att krypa ner i sängen för att ha mycket energi imorgon. Tror att det får bli en morgonpromenad upp på berget - en mycket bra start på dagen. Tanken är också att rummet ska städas.. jo, så måste det bli. De sista bakterieuppgifterna ska också göras, och skickas in. (Sa jag förresten att jag fick 24/25 på förra inlämningen? och då var det där sista ett riktigt slarvfel, hade helt enkelt missat att svara på en grej..attans..) På tisdag har vi sista föreläsningen.

 

Gratta mamma får man ju inte heller missa även om hon fick sin present redan idag. Hade köpt presentkort på MQ och hon åkte till Skövde för att shoppa med mina syskon idag. (vi har inte MQ i vår lilla stad). Så tänkte att det var lika bra att hon fick det nu om hon nu skulle hitta något fint.

Timmen är sen.

Bonne nuit!

Trevligheter

Idag har jag fått vara snygg i labbrock. Riktigt kul var det att kolla och lukta på bakterier och ta bakterieprover från hals och händer. Nästa vecka får vi provsvaren.

 

Tog mig till Skövde med tåget lite tidigare så jag hann med en sväng på stan också och fick med mig lite smått och gott hem. Idag fick jag nämligen lön!

Ett fotoalbum - nu ska jag printa ut alla bilder från gymnasietiden och studenten.

A piece of cake - Kokbok från Leila med en massa kak- och tårtrecept.

Krokodiler pratar inte svenska - av Unni Lindell. En massa härliga citat från barn.

Morsdags present till mamma.

En fototidning. Jag har nämligen bestämt mig för att köpa en systemkamera, en sista lyx innan jag blir fattig student.

 

Funkade inte att ladda upp en bild. Typiskt.

Godnatt!

Att ta vara på.

En stor kärlek till inredningstidningar och minimalt förvaringsutrymme gjorde att jag  fick börja tänka. Vad göra med alla dessa tidningar, jag kan verkligen inte bara slänga dem.

Resultatet av tänkandet blev detta:

Jag åkte till bokhandel och införskaffade en mapp med pärmkaraktär, x antal vita kartongpapper samt lite plastfickor. Hemma hade jag sax, bra penna och en limpenna (rekommenderas starkt!).

 

Så nu börjar pysslet. Klippa ur idéer, snygga hem och vackra ting samt skriva upp hemsideadresser och affärer som kan vara värda ett besök.

 

Men såklart blir det inga klipp i de allra nyaste tidningarna. Inte än..